Autentiske Thai Mad

Du Får Din Egen Personlige Thailandske Kok Hjem Til Dig!

Thai Catering

Du får din egen personlige Thailandske kok hjem til dig.

Kokken hedder Darat, og er en pige på 35 år som er udlært kok i Thailand. Darat har arbejde som thailandsk kok i flere forskellige restauranter i Købehavn om omegn samt på Danske resturanter.

Darat har været bosat i Danmark siden 2007, og er gift med Michael. Sammen har vi Krua Thai Catering. Hvor Darat står for maden, og Michael sørger for kunde kontakten.

Darat har en stor passion for mad, og har derudover et udsøgt talent. Det tilsammen gjorde at vi startede Krua Thai. Krua Thai står for original thai mad. Vi har leveret vores catering service siden 2011, hvor vi startede op.

Krua Thai

Vi brænder for at lave god mad til din fest

Krua Thai har eksisteret siden 2011. Vi er et lille firma specialiseret i Thai catering samt mad til reception. Vi kommer ud til vores kunder i København og på Sjælland, hvor vi tilbereder en fantastiske Thai buffet.

Vi tilbereder alt vores mad i deres køkken, og serverer der efter en fantastisk autentisk Thailandsk buffet. Hele huset får en autentisk duft af Thaimad, og man kommer lynhurtigt til at fornemme det fantastiske Thailand.

Høj kvalitet og glade kunder – læs mere på trust pilot