Thailandsk Catering

Vi Kommer & Serverer En Lækker Thai Buffet Hjemme Hos Dig

Sådan fungere det!

 

Bestilling

Du bestiller ved at sende os en e-mail, eller udfyld bestillings formen.

De fleste bestiller i god tid inden deres arrangement og det betyder at antallet af gæster ændres. Vi kontakter jer ca. 3 uger inden arrangementet og opdatere antallet af gæster inden vi sender den endelige faktura.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 25 94 82 28, hvis du har yderligere spørgsmål. Specielle ønsker og spørgsmål tilføjes også i bestillingen.

Betaling

Betalingen fortages med 50% 14 dage før udførslen, og de resterende 50% første bankdag efter arrangementet. Ved et arrangementet i weekenden er efterfølgende mandag i orden. Ved bestillinger mere en 30 dage frem i tiden skal der forud betales et depositum på 1000,-

Udførsel

Vi har alt køkken udstyr med, som vi skal bruge. Det eneste du skal levere er et funktionelt køkken med minimum 2 kogeplader, samt et rimelig størrelse bord vi kan stille buffeten på.

Du skal selv sørge for opsætning og afrydning af service. Vi tager os kun af maden som vi anretter og afrydder. Vi vil naturligvis vaske op, rydde væk og efterlader dit køkken, ligesom vi fandt det!

Vi ankommer ca 3 timer før der skal spises og vi er der i ca 6/8 timer.

Kørsel

Vi tager ikke et kørsels gebyr men bor du længere væk end 30 kilometer vil vi opkræve et gebyr på 500,-

Maden

Maden bliver lavet fra bunden i dit køkken af friske originale thai ingredienser, og tilberedt af vores kok hjemme hos dig i dit køkken eller selskabslokale. Vi ser frem til at lave mad til netop din fest.

Vi ser frem til at lave mad til netop din fest.

FAQ

Er I der under middagen?

Vi servere maden og står 100% for alt omkring dette. Vi rydder buffeten væk igen og efterlader køkkenet som vi fik det.

Vi har nogle som er vegetar i selskabet?

Det er helt fint, når i bestiller vælger i så en eller flere vegetar retter.

Er det muligt at få en prøve smagning?

Det er er ikke muligt at smage maden inden vi kommer. Dog står vi 110% inden for vores produkt. Vores mad smager altid godt. Læs anmeldelser på Trust Pilot

Er du i tvivl om noget så kontakt os venligst på telefon 25 94 82 28 eller via vores kontakt form.